Zvolte si typ nemovitosti

O nás

Naše realitní kancelář poskytuje komplexní služby v oblasti realit téměř 9 let. Od začátku našeho působení je našim cílem poskytování KOMPLEXNÍCH služeb klientům. Krédem makléřů je pohodlí prodávajícího i kupujícího, a to od náběru nemovitosti, přes prodej, právní služby až po daňové poradenství.
Stálý tým našich makléřů je proškolen, neustále prochází vzděláváním v oblasti práva, obchodních dovedností i hypoteční politiky. Pravidelné semináře se týkají také změn v Občanském právu, daňových změn a jiných záležitostí týkajících se okruhu realitního trhu.

Aktuality

Věcné břemeno

Velmi důležitou součástí každé nemovitosti, zejména pozemků, chat a rodinných domů, je příjezd. Věcné břemeno pro zajištění chůze a jízdy vám zajistí přístup k vaší nemovitosti. Bez věcného břemene riskujete, že při změně vlastníka pozemku přes kterou jedete na vlastní nemovitost nebo při zhoršení sousedských a kamarádských vztahů, se ke své chatě nebo k domu nedostanete, a to nejen vozem, ale ani pěšky.

Kam s penězi při prodeji nemovitosti?

V naší práci je spolupráce s právním zástupcem nebo advokátem nutností. Realitní kancelář Toni Real s.r.o. již od počátku a od doby vzniku využívá zastoupení právní kanceláře včetně advokátní úschovy financí.

Realitní kancelář ANO/NE?

I po mnoha letech praxe realitního makléře slýchávám na ulici, v restauraci, na návštěvě otázku: Proč realitní kancelář? Prodám si sám a lépe. A v mnoha případech se to také podaří. Ale? Jsou případy, které si známí a jejich známí v mém okolí sami rozjednají a jakmile zjistí kolik je to papírů, dokumentů a vyřizování, tak hledají realitního makléře, který jejich zmatek dokončí.

Reference

Bendová napsala:

Dobré ráno, já ještě paní Daniszové jednou děkuji, že se podařilo vše rychle vyřídit.

Zdenka Hur napsala:

S realitní kanceláří mám velmi dobré zkušenosti, konkrétně s paní Daniszovou, která vždy ochotně a to i nad rámec nějaké pracovní doby “obstarává” profesionálně, ale i s lidskostí sobě vlastní, veškeré profesní potřeby a požadavky svého klienta. Profesionalita, přehlednost, spolehlivost, slušnost. Doporučuji!

Jakub Geletič napsal:

Byt jsem s Paní Daniszovou koupil a i prodal, výborná spolupráce, komunikace. Služby Paní Daniszové mohu jen doporučit.

Simona Fížová napsala:

Toni Real mi doporučila moje kamarádka a jsem moc ráda, že jsem ji poslechla a firmu oslovila. Moc tímto děkuji paní Daniszové, která se ukázala jako výborná makléřka. Tímto ještě jednou moc děkuji a všem vřele doporučuji.

Edita Hyžová napsala:

Krásný den Všem, chtěla bych ještě jednou velmi poděkovat paní Gabce Daniszové za velice profesionální přístup. Nejen, že je velmi příjemná a usměvavá, ale je také ochotná se vším pomoct a poradit… V bytečku jsme díky Vám maximálně spokojeni… Všem vřele DOPORUČUJI… P.S.: Chtěla bych mít Vaši trpělivost.